Yulu, Hassan en Ljubo grepen hun kans

Yves Dekoning
| 0 reacties
Yulu, Hassan en Ljubo grepen hun kans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije week vroegen we onze lezers welke spelers dringend meer speelminuten verdienden. Uit onze poll bleek dat ze Jeanvion Yulu-Matondo (34%), Ahmed Hassan (27%) en Goran Ljubojevic (12%) een kans zouden geven. Al dan niet toevallig verschenen ze alledrie dit weekend aan de aftrap.

Yulu-Matondo scoorde meteen twee keer voor Club Brugge. Blauwzwart haalde het met 5-1 van Moeskroen en 20-jarige Belg was één van de uitblinkers. Er viel hem zelfs een applausvervanging te beurt. Ook Anderlechtenaar Hassan wist twee keer de netten bol te zetten. De Egyptenaar speelde vooral voor rust uitmuntend, maar liet zich een beetje van de kaart brengen in de slotfase en miste een strafschop. Hierdoor won een sterk Anderlecht "slechts" met 2-0 van Lierse. Ljubojevic hield het in Sint Truiden bij één doelpunt. Racing Genk won met 1-2 en de lange Kroaat werd op het uur naar de kant gehaald.  

Verder in onze poll kreeg Serhat Akin 8% van de stemmen. Hij verscheen dit seizoen amper één keer aan de aftrap bij Anderlecht. Misschien komt daar door de blessure van Nicolas Frutos snel verandering in. Ploegmaats Jonathan Legear en Christian Leiva verdienen volgens 5% van de lezers meer speeltijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties