De Aalsterse derby: UPDATE

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
De Aalsterse derby: UPDATE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het begin van de competitie won Eendracht Aalst in eigen huis van streekgenoot SK Lebeke-Aalst met 4-0. Over de wedstrijd tussen deze ploegen in de terugronde was er al heel wat te doen. 

Zo blijkt het bepalen van een datum voor die wedstrijd niet simpel te zijn. Oorspronkelijk stond de wedstrijd op 21 januari 2007 gepland. Begin oktober raakte bekend dat de match verplaatst zou worden. De nieuwe datum voor deze derby was zondag 22 oktober 2006. De wedstrijd zou dus dit jaar nog afgewerkt worden. Wegens dwingende redenen werd de match later toch weer verschoven naar 21 januari 2007. 
 
Nu is het echter de locatie waar de match zou doorgaan die ter discussie staat. De lokale Ninoofse burgemeester besliste immers dat de wedstrijd niet zou kunnen doorgaan in het stadion van Lebeke-Aalst. Eendracht Aalst zal wellicht massaal gesteund worden door zijn aanhang en dat zou organisatorische problemen met zich mee kunnen brengen. Lebeke-Aalst wil de match nu laten doorgaan in de 'Kerkhoflaan' te Aalst, de thuishaven van de jeugd van Lebeke-Aalst. Eendracht Aalst ging hiermee al akkoord. Het blijft wel nog afwachten of ook de stad Aalst dit ziet zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties