Mourinho weeral eens boos op de ref

Luc Goderis
| 0 reacties
Mourinho weeral eens boos op de ref
Foto: © SC

Na de 2-1 nederlaag van zijn team bij Tottenham was José Mourinho weeral eens boos op de scheidsrechter.  Dit keer was Graham Poll voor de Portugees de gebeten hond.

Driftkikker José Mourinho spuwde zijn gal vooral omdat Graham Poll een goal van Didier Drogba afkeurde en omdat hij John Terry van het veld stuurde.  Volgens de Chelsea-manager zouden ook scheidsrechters na de wedstrijd naar de persconferentie moeten komen.  

"Dan zouden ze hun beslissingen kunnen motiveren in plaats van dat jullie journalisten mij om een verklaring vragen. In plaats van naar de bal te kijken op het moment dat Drogba scoort, merkt Poll een overtreding van Terry op, twintig meter verder.  Zijn zicht moet werkelijk fantastisch zijn.  Twee matchen onder zijn leiding hebben ons vijf punten gekost.  Waarom Terry wordt uitgesloten, weet ik nog altijd niet.  Ik heb de tv-beelden bekeken en kan er geen zinnige uitleg voor bedenken.  Poll gaat intussen rustig naar huis, terwijl niemand hem naar een verklaring kan vragen", aldus een boze Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties