Trost nog steeds niet ter discussie

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Trost nog steeds niet ter discussie
Foto: © SC

Lierse verloor afgelopen zaterdag met 4-0 op het veld van Sint-Truiden. Een zoveelste zware klap voor de Pallieters, die troosteloos laatste staan met twee punten uit twaalf wedstrijden. En toch staat trainer René Trost nog steeds niet ter discussie.

De supporters toonden na de wedstrijd op Staaien al hun medeleven met Trost door luidkeels zijn naam te scanderen. Zondag bevestigde ook het bestuur zijn vertrouwen in de trainer. "De trainer staat niet ter discussie", verklaart manager Danny Arras in De Morgen. "Tenminste, zolang hij zelf de kracht nog kan opbrengen. Iedereen staat hier nog achter Trost." 

"Het bestuur moet mea culpa slaan. We hebben vorig seizoen elf spelers op straat moeten zetten en die vervangen bleek moeilijker dan gedacht. We hebben wat te fel bespaard. Maar overleven was nu eenmaal belangrijker. De juridische en financiële problemen zijn opgelost. Nu is het de beurt aan het sportieve. Daarom komen er tijdens de winterstop vier à vijf versterkingen, want sommige jongens brengen het echt niet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties