Mirallas degelijk, Pieroni matchwinner

Ruben Claesen
| 0 reacties
Mirallas degelijk, Pieroni matchwinner
Foto: © SC

Auxerre – Toulouse 1-0
 
Luigi Pieroni (foto) kan weer scoren. Twee weken geleden benutte hij al een strafschop, dit keer kon hij nog eens een ‘echte’ goal maken.
 
Sochaux – Lille 0-0
 
Bij de bezoekers stond Kevin Mirallas de hele wedstrijd binnen de lijnen, maar scoren lukte hem niet, net zoals zijn vervanger Peter Odemwingie. Souleymane Youla zat zelfs niet in de wedstrijdselectie.
Sedan – Lyon 0-1
 
Na zijn mindere optreden van vorige week moest Grégory Pujol afgelopen weekend op de bank beginnen. Tien minuten voor tijd mocht de ex-Anderlecht spits invallen.
 
Lens – Nantes 2-0
 
Bij de thuisploeg was Aruna Dindane nog steeds geblesseerd, de Ivoriaan miste dus het treffen met zijn ex-collega Christian Wilhelmsson, die wel mocht beginnen, maar in de loop van de tweede helft vervangen werd.
 
Nancy – Troyes 1-0
 
Tosin Dosunmu startte langs de kant, maar viel twintig minuten voor affluiten toch in.
 
Monaco – Lorient 2-2
 
Aangezien Koller en Ciani nog altijd geblesseerd zijn, was Yaya Touré de enige ‘ex-Belg’ tussen de lijnen. De Ivoriaan van Monaco opende trouwens de score na acht minuten.
 
PSG – Bordeaux 0-2
 
Geen succes voor David Rozehnal, de Tsjech van Paris Saint Germain speelde dan wel de hele wedstrijd, het zal maar een schrale troost zijn voor het zesde verlies van de ploeg uit de hoofdstad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties