Werder ruikt Duits talent

Ruben Claesen
| 0 reacties
Werder ruikt Duits talent
Foto: © SC

Jan Schlaudraff is één van de vele lichtpunten in het elftal van Alemannia Aachen. De 23-jarige aanvaller scoorde al vijf treffers in de Bundesliga, en ook in zijn eerste wedstrijd met Die Mannschaft kon hij scoren. Zijn prestaties gaan dus allerminst onopgemerkt voorbij: dat blijkt ook uit de interesse van Werder Bremen, dat de spits wel eens op een heel goedkope manier zou kunnen overnemen.
 
Schlaudraff heeft namelijk een clausule in zijn contract die zegt dat bij elk bod boven de 1,2 miljoen euro, Aken het bod moet accepteren. Schlaudraff zou zo wel pas in de zomer komen. Hijzelf ziet het een overstap best wel zitten: ‘Als je ziet welk voetbal Werder speelt, hoe goed hun bestuurlijke organisatie is en wat voor geweldige supporters ze hebben, dan is dit inderdaad erg interessant.’
 
Moest Werder Bremen Schlaudraff daadwerkelijk aantrekken, dan profileert het zijn transferpolitiek perfect: jong, Duits talent. Schlaudraff maakte in de winterstop van het seizoen 2004-2005 de overstap van Mönchengladbach naar Aken, waar hij nu dus is uitgegroeid tot een onmisbare schakel. Lang zullen ze er in Aken waarschijnlijk niet meer van kunnen genieten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties