Ramos eist verbetering van contract

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ramos eist verbetering van contract
Foto: © SC

Sergio Ramos is nog een anderhalf in Madrileense loondienst of hij eist al een contractverbetering. Vandaag liet hij tegenover de Spaanse media verstaan dat hij nog steeds wacht op een telefoontje van sportief directeur Pedrag Mijatovic

"Ik heb vertrouwen in het woord van Mijatovic. Hij beloofde namelijk dat mijn contract zou verbeterd worden voor de zomer van 2007 en mijn zaakwaarnemer zijn ondertussen ingeschakeld. Iedere speler zoekt uit wat het beste voor zichzelf is en ik dus ook", aldus de nog steeds maar 20-jarige verdediger.

"Ik respecteer de mening van alle mensen die niet begrijpen waarom ik nu al met deze eisen op de proppen kom. Ik laat echter op het veld zien dat ik een contractverbetering dubbel en dwars waard ben en bovendien heeft Mijatovic mij simpelweg die belofte gedaan. Ik vraag om een verbetering, niet om een verlenging", aldus Ramos.

In de zomer van 2005 kwam de verdediger voor zo'n 27 miljoen euro over van FC Sevilla en daarmee was hij de duurste Spaanse speler in de geschiedenis. Tevens was hij ook de eerste Spaanse aankoop van toenmalig voorzitter Florentino Perez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties