SK Lebbeke zet Olsa Brakel een pad in de korf

Gentil Dossche
| 0 reacties
SK Lebbeke zet Olsa Brakel een pad in de korf
Foto: © SC

    
SK Lebbeke begon goed aan de partij, maar de eerste kansen waren voor Olsa langs Guillemaere en Coppens. Berckmoes redde knap. SK viel terug op een goede organisatie en voetbalde degelijk uit. Een vrije trap volgend op een fout van Moreels op Van Lokeren werd door Theys mooi tegen de touwen geschoten. Brakel kon maar moeilijk een vuist maken, doch via T’Jampens had het gelijk moeten staan. Aan de overzijde vergat Cornelis een blunder van de defensie uit te buiten.
 
Na de koffie poogden de plaatselijken het tij te doen keren. De ontwikkelde druk bleek te stereotiep, zodat Lebbeke zelden in problemen kwam. In de slotfase verijdelde uitblinker Berckmoes de gelijkmaker van Guillemaere.
 
Olsa Brakel: De Jonge, Guillemaere, Moreels (46’ Verspeeten), Coppens, Beerens, Antheunis, Pruyt, Van Damme, T’Jampens (46’ Constant), Degroote (80’ Vandenbussche) en Sarpong.
 
KSK Lebbeke: Berckmoes, Dooremont, Antoons, Decuypere, Vermeir, Van Lokeren, Theys (59’ Vertongen), Van Tongelen, Cornelis (67’ Van den Abbeele), Slootmaekers en Rooms.
 
Doelpunt: 16’ Theys 0-1.
 
Gele kaarten: Guillemaere, Beerens, Rooms, Vertongen en Van den Abbeele.
 
Rode kaart: Van Lokeren (tweemaal geel; 72’)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties