Vrasene moet gelijkspel toestaan aan Ursel

Vrasene moet gelijkspel toestaan aan Ursel
Foto: © SC

    
Voor het tweede weekend op rij is KFC Vrasene op een gelijkspel blijven steken, deze keer tegen Sparta Ursel. Vrasene speelde een goede wedstrijd, maar moest het stellen zonder de geschorste Raaymakers.
Een eerste aanval van Vrasene was meteen raak. Een voorzet van Romero werd tegen de netten gewerkt door Vanderveken (1-0). Vrasene was de betere ploeg, maar Ursel kon toch twee keer tegenprikken. In de 8' haalde Versichel uit op doel, maar Deck werkte in hoekschop. Die werd door diezelfde Versichel over doel gekopt. In de 20' kon Van Elst zich doorzetten, maar de bezoekende doelman was attent. In de 27' zette Romero de bal voor, maar doelman Floryn was net iets sneller bij de bal dan Verbeke. Iets over het halfuur mocht Romero uithalen op doel, maar zijn schot ging nipt naast.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Coens na hoekschop, maar Deck had een goede redding in huis. In de 54' stond de score dan toch gelijk. Sabbe kwam alleen voor doel en faalde niet (1-1). Vrasene reageerde via Glenn Maes, maar die trapte de bal net voorlangs. 2' later weer Vrasene, deze keer met een mooie collectieve aanval, maar Vanderveken werkte de bal net naast doel. Langs de overkant schudde Van Rie een pegel uit zijn sloffen, maar Deck pakte. In de 76' werd het terug even warm voor het bezoekende doel. Van Elst trapte vanuit een schuine hoek op doel, maar doelman Floryn had een goede reflex in huis. Daarna mocht A. Janssens aan de andere zijde van het doel proberen, maar ook nu weer lag Floryn in de weg. 2' later mocht G. Maes alleen op doel afgaan, maar Floryn zat goed in de voeten. In de 90' weer Glenn Maes, deze keer via vrije schop, maar de bal ging net voorlangs. Hierna kreeg Van Elst nog een tweede gele kaart onder de neus geduwd na terecht protest, maar de uiteindelijke score veranderde niet meer. Volgend weekend trekt Vrasene naar Eine, zonder de geschorste Van Elst, L. Janssens en Vanderveken. 
Doelpunten: 3' Vanderveken (1-0), 54' Sabbe (1-1)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties