Talent Maguire tekent bij

Talent Maguire tekent bij
Foto: © SC

Barry Maguire zal volgend seizoen als full-time prof aan de slag gaan bij FC Den Bosch. Vanaf 1 juli 2007 gaat immers het driejarig contract in dat de 17-jarige verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, afsloot. Maguire speelt echter als sinds hij negen jaar is bij FC Den Bosch.
 
Als 16-jarige maakte Maguire dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Den Bosch. Momenteel heeft hij al negen selecties achter zijn naam en is hij een vaste waarde in de wedstrijdkern. Ook op internationaal vlak maakte de zoon van een Ierse vader en een Nederlandse moeder al zijn debuut. Hij speelde immers éénmaal mee voor Ierland onder 17 en éénmaal voor Nederland onder 18.
 
Fred van der Hoorn, manager FC Den Bosch: “Wij hadden al langer vertrouwen in Barry. Om die reden was de rechtsbackpositie in de hoofdmacht als enige positie ook niet dubbel bezet. Door de vele blessures in de selectie is Barry echter onverwacht snel aan de bak gekomen. Hij heeft ons laten zien dat hij dat vertrouwen dubbel en dwars waard was. Hij is uit het goede hout gesneden. Wij zijn blij dat Barry gekozen heeft om bij FC Den Bosch te blijven ondanks de interesse van andere clubs.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties