Zenit lacht met bod van Sevilla

Zenit lacht met bod van Sevilla
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Alexandr Kerzhakov naar Sevilla leek al in kannen en in kruiken, maar Zenit Sint Petersburg heeft nu het openingsbod van de Spaanse club resoluut weggelachen.

Alexander Kerzhakov is in Sint Petersburg aan de laatste maanden van zijn contract bezig en studeert naar eigen zeggen al volop Spaans.  "Ik wil tijdens de winterstop overstappen naar Sevilla.  Er ligt al een aanbieding op tafel en ik zal deze accepteren", aldus een zeer duidelijke Kerzhakov.

Zenit trok daarom onlangs al Pavel Progrebnyak aan als vervanger voor hun centrumspits en hing de club van trainer Dick Advocaat een prijskaartje van 6 miljoen euro aan Kerzhakov.  

Sevilla wil Kerzhakov echter voor een schappelijke prijs naar Spanje halen en bood slechts 2,5 miljoen euro.  Zenit heeft dit bod resoluut afgewezen, maar realiseert zich eveneens dat het in een lastige onderhandelingspositie zit.  Directeur Konstantin Sarsaniya zei : "Wij kennen de transferpolitiek van Sevilla.  Ze kijken naar spelers met aflopende contracten. Alexandr heeft nog een verbintenis tot 2007 en ze hebben hem verteld daarop te wachten."

"Wij willen echter een goede transfersom voor Alexandr.  Het openingsbod van Sevilla was echter lachwekkend.  Dat hebben wij direct afgewezen.  Desondanks hopen we Alexandr in de winterstop wel te verkopen. Ook Real Betis Sevilla, een Franse club en een Engelse club zijn voor hem in de markt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties