Grote trainersnamen circuleren bij HSV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Grote trainersnamen circuleren bij HSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens het Hamburger Abendblatt zal Hamburg SV uit vier grote namen de opvolger van trainer Thomas Doll kiezen. De krant heeft het over de Nederlanders Co Adriaanse en Bert Van Marwijk, de coach van Borussia Dortmund, de Engelsman en clubicoon Kevin Keegan en de minder bekende Thomas Von Heesen die bij Arminia Bielefeld goed werk verricht.

Als HSV er op 16 december niet in slaagt om te winnen van Alemannia Aachen, dan lijkt het lot van Thomas Doll bezegeld. Die Rothosen bengelen al het hele seizoen in de buurt van de degradatieplaatsen en de toekomst van Doll, die bij Hamburg veel krediet krijgt, hangt nu toch aan een zijden draadje. In de Champions League behaalde Hamburg nog geen enkel punt. Vanavond kan het daar nog verandering in brengen tegen CSKA Moskou.

De zaakwaarnemer van Adriaanse, Willem Zijlmans, ontkende dat er al gesprekken zouden zijn geweest. "Dat zou niet loyaal zijn. HSV en wij respecteren de positie van Thomas Doll", aldus Zijlmans.

Volgens de regionale krant is dus ook Bert Van Marwijk kandidaat-trainer. De 54-jarige coach gaf aan dat hij op het einde van dit seizoen Borussia Dortmund wil verlaten. Een trainersruil tussen beide clubs lijkt dan ook een optie.

De namen van oud-spelers Kevin Keegan en Thomas Von Heesen duiken altijd op als er bij Hamburg een trainer zou worden ontslagen. Von Heesen is trouwens ook één van de kandidaten om bij Borussia Dortmund Van Marwijk op te volgen. Keegan heeft sinds zijn ontslag vorig jaar bij Manchester City geen ploeg meer onder zijn hoede gehad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties