Mol-Wezel met 35 pt op 45 pt de winterstop in

Jo Mertens

Racing Mol-Wezel zonder sterkhouders Van De Paar, Van De Pol en Roemgens schoot het snelst uit de startblokken. Reeds in de eerste minuten belande een schot van Goots op de paal.  Even later was het wel raak toen de thuisgoalie op het verkeerde been stond en een niet eens zo hard schot van Nuyts binnenviel.  Van dan af kwam Leopoldsburg meer in de wedstrijd en wist enkele mooie kansen af te dwingen.  Het was echter Coninck die met een kopbal de 0-2 voor de bezoekers op het bord zette.  In de tweede helft viel er nog maar weinig te beleven waar de toch vrij talrijk opgekome toeschouwers zich konden aan verwarmen.  Leopoldsburg nam het initiatief maar kon de Molse goalie nauwelijks aan het werk zetten.  Het was Mol daarentegen dat in de slotfase met enkele rake counters nog voor het meeste gevaar zorgde.  Op één van deze tegenaanvallen wist Nick Nuyts met zijn tweede van de avond de 0-3 op het bord te zetten.