Verslagen 10-12-2006 3 Prov B O-Vl

Hendrik De Vriesere

Erperondegem - Azalea.

De thuisploeg die al voor een stunt zorgden, ging wel ten onder. Ze boden wel veel weerwerk maar zag Azalea uitlopen noor 0-4. De eerste treffer kwam in de eerste helft 17' Piens. Daarna in de tweede periode begonnen de bezoekers scherper af te werken en konden zou uitlopen en hun voorsprong aandikken. " Eerst Van Thornhout ( 52') dan Bijnens ( 72') en dan de beurd aan aan Desmedt 0-4 op het bord. Toch kon de thuisploeg de eer redden met een goal van Ruyssinck , eindstand 1-4.

KFCO.Gent - Laarne.

In deze evenwichtigde partij zagen we Laarne op weg naar een overwinning. De eerste 45' kansen bij de vleet maar er werd niet afgewerkt. In de tweede helft schakelde de bezoekers een tandje bij en in de 61' maakte Bogaert de openingtreffer 0-1. KFCO.Gent even het noorden kwijt, zo konden de bezoekers de score opdrijven in de 67' De Landtsheer 0-2. De slotminuten werd even druk gezet op het doel van Laarne, de geel-blauwe garde in het offensief. De defensie van Laarne in de fout en strafschop in de 88', een rustige Segers zette de verdiende aansluitingstreffer op het bord. De thuisploeg bleef doorgaan naar de gelijkmakker bleef nog even uit, toen Maes werd aangespeeld op iets voor het einde velde die de tegenstanders en trapte de 2-2 tegen de netten. Een verdiend punt voor de thuisploeg , eindstand 2-2

Smetlede - Naz/Eke.

De thuisploeg dwong kansen af , maar kon geen afwerking tot stand brengen. De laatste minuten viel het doek over de wedstrijd een gelijk spel zou de juiste uitslag zijn geweest. Toen Bogaert, " jan en alleman", op het verkeerde bracht en met een foute interventie verraste die zijn eigen doelman (own goal) 0-1. Naz/eke met de de hakken over de modderpoel , einsdtand 0-1.

T.Melle - SK.Kalken.

De beide doelmannen hieldenhun ploeg overeind. Met kansen die de aanvallers kregen waren ze steeds ter plekke. Vlerick en Ost waren de mannen van deze partij, brilscore 0-0 de eindstand.

SK.Oostakker - C.Melle.

In de eerste helft was het een evenwichtige streekderby. Na rust was het De Baets (46') die een knappe combinatie afronde 1-0. Ook C.Melle bleef niet bij de pakken zitten want Thibo maakte in 57' de gelijkmaker aan de tweede paal 1-1. Een fout van C.Melle kwam hun zuur op de maag liggen in de 60' de ongedekte Van Der Kimpen kon het leder voorbij de doelman trappen 2-1. Een zwaar slot halfuur van C.Melle kon geen gelijkmaker opleveren , eindstand 2-1

Serskamp - Moortsele.

De thuisploeg had geen geluk bij de afwerking, ze troffen enkele malen het doelhout. Het was Moortsele die op voorsprong kwam via Vlerick in de 29'. Na rust kon de De Meyer (56') milderen en de gelijkmaker tegen de touwen werken 1-1. De bezoekers gingen een tandje bij duwen en al snel stond het 1-3. Dit was het werk van Van De Veire(59') 1-2, en daarna Vlerick die de 1-3 op het bord prikte. Voor Serskamp kon De Hemptinne nog de aansluitingstreffer soren in de 75' (2-3). Een ingekomen sterke Baert kon zij ploeg op een veilige zege brengen met in 83' en 90' de 2-5 aan te tikken. In blessure tijd legde De Meyer de eindstand vast 3-5.

St.Muide - Heusden.

De bezoekers maakten het verschil in het tweede halfuur. Grobet (25') bracht Heusden op voorsprong,maar dit was van korte duur slecht onzetten van de bal in defensie verschalkte ze hun eigen doelman 1-1. Als de bezoekers een versnelling hoger schakelde was Herrebaut bij de pinken, deze speler besliste de partij met twee doelpunten, eerst in 34' en in de 50' zoudat de stand op 1-3 was. Vandervennet en Marius breide de kous af thuisploeg K.O. te slaan met 1-5. St.Muide van voorzitter Dossche kon nog net voor affluiten de defenitieve uitslag op het bord brengen doelpunt gescoord door Sacre , eindstand 2-5.

VSV.Gent - Overmere.

Al snel moest de thuisploeg in achtervolging gaan, want net afgetrapt kwam Overmer op 0-1 via De Donder. Dus was VSV.Gent die na de nockout terug de wedstrijd in handen nam. En konden snel de gelijkmaker via Bulteel in de 3' op het bord zetten 1-1. Voor rust werd orde op zaken gesteld door de thuisploeg, eerst wat kansen gemist maar daarna doeltreffend. Het was Van Trier (22') , en Van De Keere ( 35') die de beslissende fase weer legde. Na de koffie liet VSV.Gent , de bezoekers het spel maken en controleerde verder. Een onoplettendheid bij Gent, en Ojumah kon er 3-2 van maken in de 65' tevens de eindstand