Dinamo Kiev wil Kerzhakov

Luc Goderis
| 0 reacties
Dinamo Kiev wil Kerzhakov
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voorzitter van Dinamo Kiev Igor Surkis zegt dat hij een bod voorbereid op Alexander Kerzhakov.  De aanvaller zelf wil dolgraag aan de slag in Spanje, maar Sevilla komt volgens Zenit Sint Petersburg met veel te weinig geld over de brug om over een transfer te kunnen spreken.

Aanvankelijk leek de overgang van de aanvaller naar Sevilla zo goed als rond, maar de Spanjaarden komen volgens het team van Dick Advocaat met veel te weinig geld over de brug.

Dinamo Kiev is momenteel zeer actief op de transfermarkt en Igor Surkis bevestigde dat zijn team nu ook Alexander Kerzhakov naar Kiev wil halen.  De Dinamo-voorzitter bereidt daarom een bod voor die aan de eisen van de Russen zou voldoen.

Volgens Surkis heeft hij al een eerste verkennende gesprek met Zenit-voorzitter Sergey Fursenko gehad.  "We kennen nu het prijsticketje, maar we moeten nog met Kerzhakov zelf spreken.  De speler praat immers alleen nog via zijn advocaat met zijn club", aldus Surkis.

"We weten ook dat Kerzhakov zeer graag naar Sevilla zou vertrekken, maar voor zover ik weet hebben de Spanjaarden niet genoeg geld in de buidel om Zenit's vraagprijs te betalen.  Dinamo is wel bereid om de vraagprijs op tafel te leggen, maar we vragen ons af of Kerzhakov een transfer naar Kiev wel ziet zitten", besloot Surkis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties