Le Guen lucht zijn hart

Ruben Claesen
| 0 reacties
Le Guen lucht zijn hart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul Le Guen werd afgelopen zomer met de grote trom binnengehaald als nieuwe manager van Glasgow Rangers. De verwachtingen waren groot, het was immers Le Guen die het ‘onverslaanbare Lyon’ van nu kneedde en er vier keer op rij kampioen mee speelde. Maar in Schotland gaat het veel minder.
 
‘Het is waar, ik ben hier niet de populairste. Dat komt doordat sommige beslissingen de supporters niet zo appreciëren. Bijvoorbeeld dat ik Barry Ferguson aanvoerder af maakte. Barry is een boegbeeld van deze club en dat zien de supperters ook zo, maar ik kan garanderen dat die beslissing in het belang van de club genomen is en niets met persoonlijke rancune te maken heeft’, zegt Le Guen.
 
Het is een publiek geheim dat Le Guen een hekel heeft aan het rijkelijk alcoholgebruik van Ferguson. ‘Barry is een erg dominant persoon en wil als kapitein te veel invloed over de groep. Weet u, als de tegenstand buiten op het veld staat, is dat niet zo gecompliceerd, dan is dat normaal. Het wordt pas link als de tegenstand in de eigen kleedkamer zit', zo besluit Le Guen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties