Farfán wil graag naar Spanje

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Farfán wil graag naar Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Peruviaan Jefferson Farfán heeft in de Spaanse krant Marca laten verstaan dat hij zijn carrière het liefst zou verderzetten in Spanje. De aanvaller staat al maanden in de belangstelling van verschillende Europese topclubs, maar tot dus ver was er nog niets concreet. Ook tijdens de winterstop zal zijn club PSV Eindhoven hem niet laten gaan, maar dat vindt Farfán geen probleem.

"Ik heb geen haast. Ik ben nog jong en PSV Eindhoven is een sterk team dat de Nederlandse competitie domineert, de halve finales van de Champions League heeft gehaald en in heel Europa gerespecteerd wordt", aldus de Peruviaanse international.

PSV nam Jefferson Farfán drie seizoenen geleden over van Alianza Lima. Al snel ontpopte Farfán zich tot een aartsgevaarlijke aanvaller en toonde hij zijn neus voor doelpunten. In 75 competitiewedstrijden scoorde hij 41 keer voor de lampenclub. Ook Club Brugge had toendertijd de mogelijkheid om Farfán binnen te halen, maar PSV toonde zich destijds sneller en vooral kapitaalkrachtiger.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties