Fulham wil af van Collins John

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fulham wil af van Collins John
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de komst van de Italiaanse spits Vincenzo Montella en de Amerikaanse aanvaller Clint Dempsey ziet het er naar uit dat de Nederlander Collins John zal moeten vertrekken bij The Cottagers. De Londense club heeft zelfs al een akkoord gesloten met een potentiële koper voor de kleurling. Watford, rode lantaarn in de Premier League, zou bereid zijn om de transfersom van 4,5 miljoen euro op tafel te leggen.

De 21-jarige Nederlandse aanvaller ziet een overstap naar Watford niet zitten. Hij zou liever naar een andere en betere club verhuizen in het Premiership. Bovendien wil de ex-aanvaller van FC Twente de concurrentie aangaan, al gaf coach Chris Coleman hem dit seizoen nog maar weinig vertrouwen.

John is bezig aan een erg teleurstellend seizoen op Craven Cottage. Voor aanvang van de competitie had hij nog hoge doelen gesteld. Zo zou hij meer dan vijftien keer scoren, maar na zeventien optredens staat de teller nog steeds maar op één treffer. Vorig seizoen was hij nog topschutter van Fulham met elf doelpunten.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties