Man City volgt sterke Twente-spits

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Man City volgt sterke Twente-spits
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City blijft maar uitkijken naar aanvallende versterking. Gisteren meldde Voetbalkrant.com nog dat The Citizens een oogje hadden op de Pool Ebi Smolarek van Borussia Dortmund, maar nu blijkt volgens de krant The Sunday Mirror de Engelse club ook de verrichtingen van Twente-spits Blaise N'Kufo op de voet te volgen. Eerder werd ook al Heerenveen-spits Afonso Alves genoemd, maar die leek onhaalbaar. N'Kufo, een Zwitser met Congolese roots, zou nu de aanvallende problemen van manager Stuart Pearce moeten gaan oplossen.

Een andere naam die heel vaak in verband wordt gebracht met Manchester City is David Dunn. Die speelt momenteel voor tweedeklasser Birmingham City. N'Kufo en Dunn zouden in de aanval voor genoeg kwaliteit op die posities kunnen zorgen waardoor de ploeg zich zou kunnen redden in de Premier League. City heeft een transferbudget van 4,5 miljoen euro.

N'Kufo, toch al 31 jaar, scoort dit seizoen erg vlot bij de Nederlandse seizoensrevelatie. In twintig duels wist hij al zestien keer te scoren. N'Kufo speelt al vier seizoenen voor Twente en daarin scoorde hij 58 maal voor de Tukkers.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties