Roda praat met VVV-verdediger

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roda praat met VVV-verdediger
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse krant Dagblad De Limburger meldt vandaag dat Roda JC deze week gesprekken zal aanknopen met Frank Van Kouwen, een 26-jarige verdediger van tweedeklasser VVV Venlo.

Van Kouwen ziet zijn contract op het einde van dit seizoen aflopen bij VVV en Roda wil hem graag aantrekken. De eerste gesprekken met Edwin Gorter, de zaakwaarnemer van Van Kouwen, zullen eerstdaags plaatsvinden.

Tegenover de voorvermelde krant liet Van Kouwen eerder al verstaan dat hij een overstap naar Kerkrade best ziet zitten. "Het is een club die in de Eredivise normaal ergens in de subtop terug te vinden is. Dat is wat anders dan een club die onderaan bengelt. Dan loop je toch het risico bij een club te belanden die eerder uit de Eredivisie degradeert", aldus de verdediger.

Mocht Van Kouwen overstappen naar Roda JC, dan zou hij al de derde speler van VVV zijn die in één jaar tijd overstapt naar de eredivisionist. Afgelopen zomer stapte Marcel Meeuwis al over terwijl Roda al zekerheid heeft dat Willem Janssen komende zomer ook naar het Parkstad Limburg Stadion zal verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties