Owusu tevreden in Moskou

Owusu tevreden in Moskou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Quincy Owusu-Abeye streek één jaar geleden neer in Moskou.  Het werd een bewogen seizoen voor de Nederlander.  Hij speelde slechts in 26 wedstrijden mee, en stond er amper negen keer aan de aftrap.

De voormalige Arsenal-aanvaller blikt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen Russische seizoen.  Quincy Owusu-Abeye vond slechts één maal de weg naar de netten, maar denkt toch dat zowel hijzelf als Spartak Moskou een sterk seizoen achter de rug hebben.  "Wij zijn een sterk team en speelden de Champions League.  Volgend seizoen spelen we trouwens opnieuw in het kampioenenbal", zei hij aan Sport Express.
"Jammer genoeg sukkelde ik met enkele blessures en kwam ik niet zo heel veel aan spelen toe.  Toch speelde ik een paar uitstekende wedstrijden en werd tijdens Inter - Spartak zelfs uitgeroepen tot beste Spartak-speler", blikte hij terug.

De aanvaller kijkt al reikhalzend uit naar de volgende editie van de Russische Premier League.  "Ik denk dat 2007 alleen maar beter kan.  Indien de blessures achterwege blijven zal ik ongetwijfeld meer aan spelen toe komen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties