Bremen: 'Lyon vraagt teveel voor Carew'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bremen: 'Lyon vraagt teveel voor Carew'
Foto: © SC

Een mogelijke overgang van de Noorse aanvaller John Carew van Olympique Lyon naar Werder Bremen zit in het slop. De lijstaanvoerder van de Bundesliga zou 4,5 miljoen euro geboden hebben, maar de Franse landskampioen vraagt meer. 

Klaus Allofs, de technisch directeur van Werder, is niet gelukkig met de houding van de Fransen. "Ze weten niet wat ze willen. Gelukkig hebben we nog meer spelers op het oog", aldus de Duitser. Volgens Allofs zou het hierbij niet gaan om de Tsjech Milan Baros (Aston Villa) of de Marokkaan Marouane Chamakh (Girondins Bordeaux). Beide spelers werden de voorbije weken gelinkt aan de Weserploeg, maar Werder ontkent in alle toonaarden dat één van deze spelers de hun rangen zullen versterken.

In Bremen kon Carew eventueel de opvolger worden van de Duitse international Miroslav Klose voor wie er grote belangstelling is vanuit Engeland en Italië. Het is wel nog niet zeker dat Klose de groenwitten op het einde van dit seizoen zal verlaten. Naast de geruchten rond Klose is er ook nog het aflopend contract van de Kroaat Ivan Klasnic en het feit dat Mohammed Zidan terug naar Mainz 05 trok waardoor Bremen in de problemen kan komen in het aanvallende compartiment.

Werder Bremen is wel niet de enige gegadigde om John Carew weg te halen bij Olympique Lyon. Ook FC Valencia, een club waar Carew al eerder voor speelde, zou belangstelling tonen om hem terug naar de Primera Division te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties