De Haan stopt per direct

Kristof Blomme
| 0 reacties
De Haan stopt per direct
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ferry de Haan stopt per direct met voetballen. De 34-jarige verdediger van Excelsior wordt nadien jeugdtrainer bij zijn club. 

Ferry de Haan neemt vrijdag afscheid als profvoetballer. De 34-jarige verdediger had nog een contract tot eind dit seizoen bij Excelsior, maar bij gebrek aan perspectief stopt hij nu al. Hij wordt jeugdtrainer bij Excelsior. 

"Vanwege een blessure kwam ik niet meer in aanmerking voor het eerste elftal. Ik ben er twee jaar uit geweest en had tijd nodig om mijn ritme opnieuw te vinden. Ik ben mijn best blijven doen en ben nu helemaal fit. Ik kwam enkel niet meer aan spelen toe, ook niet in het tweede elftal. Ik doe er niet dramatisch over en zal er geen traan om laten. In mijn hoofd had ik al afscheid genomen", aldus de Nederlander. 

De Haan maakte in 1998 de overstap van Excelsior naar Feyenoord. Daar speelde hij vier seizoenen, met wisselend succes. Zijn grootste triomf boekte hij in 2002, toen hij met Feyenoord de Uefa-cup binnenhaalde. Een jaar later tekende hij opnieuw een contract bij Excelsior.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties