Becks razend op Real-voorzitter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Becks razend op Real-voorzitter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Beckham ontstak woensdag in een Spaanse furie toen hij zich bij de spelerskern van Real Madrid voegde. Hij beschimpte Real-voorzitter Ramon Calderon en de sportief directeur Predrag Mijatovic.

"Jullie zijn leugenaars. Jullie hebben de fans verteld dat ik al een huis had gekocht in Los Angeles en dat ik al een contract had getekend terwijl ik nog met jullie aan het onderhandelen was. Dit was allemaal niet waar. De club, mijn ploegmaats en de coach hebben mij goed behandeld en voor hen heb ik respect. Maar jullie twee zullen dat nooit krijgen", brieste Beckham tegenover Calderon en Mijatovic waar de rest van de spelersgroep stond op te kijken.

De scheldtirade van Beckham kwam allesbehalve onverwacht. Sinds de Engelse middenvelder vorige week aankondigde dat hij na afloop van dit seizoen verhuist naar Los Angeles Galaxy, liet de Real Madrid-preses geen enkele kans onbenut om uit te halen naar de voormalige Engelse international. Calderon noemde Beckham ondermeer 'oneerlijk' en een 'middelmatige filmster'. Bovendien liet hij weten dat LA Galaxy waarschijnlijk nog de enige club in de wereld was waar Beckham nog terecht kon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties