Mourinho wil contract uitdienen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Mourinho wil contract uitdienen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho vertrekt na dit seizoen toch niet bij Chelsea. De Portugees heeft aangegeven zijn contract, dat nog tot 2010 loopt, te willen uitdienen. 

De voorbije weken waren er hardnekkige geruchten omtrent een eventueel vertrek van José Mourinho bij Chelsea, eind dit seizoen. Die speculaties kwamen er nadat Chelsea drie keer na elkaar gelijk speelde, waardoor Manchester United wat afstand nam van de Londenaars in het klassement. 

Daarop gaf John Terry, kapitein bij Chelsea, aan dat hij samen met enkele andere spelers zou protesteren tegen een eventueel vertrek van de succescoach. Ook collega-managers in Engeland, zoals Ferguson, sprongen in de bres voor de Portugees. 

Nu maakte Mourinho zelf een einde aan de speculaties. Hij zal zijn contract, dat nog tot 2010 loopt, uitdienen bij Chelsea. Hij wil tijdens die periode wel de nodige steun krijgen van zijn club. 

"Het is voor een manager belangrijk om te weten dat zijn club hem nog wil en achter hem staat. Als de steun en het respect voor mijn werk er zijn, dan zal ik met plezier mijn contract uitdienen bij Chelsea. Ik hou van deze club, van de Premier League en van dit voetballand. Bovendien is mijn familie hier gelukkig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties