Stevens geïrriteerd door uitspraken VVV-trainer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stevens geïrriteerd door uitspraken VVV-trainer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Huub Stevens, de coach van Roda JC, is wat ontstemd door de uitspraken van zijn collega André Wetzel die aan de slag is bij tweedeklasser VVV Venlo, een andere club uit de Limburgse regio. Wetzel stelde afgelopen week dat Roda JC probeert om de selectie van VVV Venlo te verzwakken door er steeds de betere spelers weg te kopen.

Roda kocht namelijk al drie spelers weg bij VVV. Afgelopen zomer maakte Marcel Meeuwis de overstap naar het Parkstad Limburg Stadion en tijdens deze wintermercato stapten Frank Van Kouwen en Willem Janssen ook al over. Wetzel kan er niet mee lachen en denkt dat Roda de regionale concurrent bewust wil verzwakken. Huub Stevens vindt de uitlatingen van de VVV-coach onzin. 

"Misschien moet Wetzel eens de kranten lezen en de standen bekijken. Volgens mij speelt Roda JC in de Eredivisie en VVV in de Jupiler League. Hij moet als trainer toch begrijpen dan spelers hogerop willen als ze die kans krijgen? Ik begrijp zijn frustraties best, maar ik vind het niet correct dat hij ze op deze manier naar buiten brengt", aldus Stevens in Dagblad De Limburger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties