Dida optimistisch over toekomst

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dida optimistisch over toekomst
Foto: © SC

Dida is optimistisch over zijn toekomst bij AC Milan. De Braziliaanse doelman maakte afgelopen zondag zijn comeback tegen Lazio Roma nadat hij twee maanden buiten strijd was met een knieblessure opgelopen tegen AEK Athene.
 
“Het was geen makkelijke wedstrijd, maar ieder punt op verplaatsing is belangrijk,” aldus Dida in de Italiaanse pers. Dida verkeert nog niet in zijn beste vorm, maar is tevreden over zijn revalidatie. “ Ik heb goed gewerkt met de Milan-staf. We hebben de best mogelijke beslissingen genoemen. Ik sta nu eindelijk terug op het veld en alles verloopt beter en beter.”
 
Dida’s contract loopt af in juni, maar beide partijen hebben voorlopig nog geen nieuwe overeenkomst afgesloten. “Ik kan alleen maar mijn best doen. Ik hoop dat we nog derde of vierde kunnen eindigen. Achteraf zien we wel of ik een nieuw contract teken.”
 
En wat denkt Dida over de eventuele komst van zijn landgenoot Ronaldo? “Hij is een goede vriend en ik hoop voor hem dat hij kan zijn spelen. Als het niet bij AC Milan is, dan hoop ik dat hij terug een basisplaats verovert bij Real Madrid. Voor een speler van zijn kaliber is het nooit fijn om vanaf de kant te moeten toekijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties