Ronaldo mag niet gratis weg, Beckham blijft

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ronaldo mag niet gratis weg, Beckham blijft
Foto: © SC

Ronaldo zal Real Madrid niet gratis verlaten. Dat vertelde Pedrag Mijatovic, sportief directeur van Los Galacticos, tijdens een interview met realmadrid.com. Bovendien verzekert hij dat David Beckham zijn contract in de Spaanse hoofdstad zal uitdoen. Maar het blijft de trainer die beslist wie dat er aan de aftrap komt.
 
“Er zijn verschillende aanbiedingen voor Ronaldo. De speler krijgt van ons de vrijheid naar waar hij wil vertrekken. Maar we kunnen het ons niet veroorloven dat we hem zomaar voor elke prijs van de hand doen”, aldus Mijatovic.
 
Over Beckham is de Montenegrijn duidelijk: “Hij doet zijn zes resterende maanden van zijn contract uit.” Wie er speelt laat hij aan de trainer over. “Er zijn bij de club zoveel belangrijke spelers die allemaal in actie willen komen, maar er zijn ook jongeren. Zij zijn de toekomst van de club en moeten ook hun kansen krijgen.
 
Naast Ronaldo en Beckham is er ook nog de ‘zaak Cassano’. Hij is een probleemgeval bij De Koninklijke. “We zoeken een oplossing die het beste is voor de club en de speler. Als er de komende tien dagen niets uit de bus valt, blijft hij hier.” [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties