Zoersel verliest van Halle

Rita De Meyer

Zoersel en Halle begonnen aan de wedstrijd in een storm met hevige regenval. Het was Halle dat er zich het beste aan kon aanpassen. Ze creëerden op een kwartiertje tijd een drietal goede kansen via Bertels,Huygen en Meeusen. Zoersel probeerde het op stilstaande fases maar telkens belandden de ballen in de Halse muur. Na 25 minuten werd een fraaie kans op voorzet van Vekemans niet benut. Na 31 minuten zorgde de stormwind dat een hoge bal op de arm van een Zoersel speler belandde en de scheidsrechter legde de bal op de stip. 0-1 via Bertels en een verdiende voorsprong voor Halle.Kort voor rust een heel goede kans voor Zoersel maar de speler miste van dichtbij.

In de tweede helft een eerste kansje voor Halle maar Ben Huygen trapte de bal in de armen van de doelman.Dan kon Zoersel een paar keer echt dreigen, eerst een kopbal die de de lat raakte, kort daarop een schot nipt naast,toen een hoge bal,maar de doelman van halle kon de bal mooi uit zijn doel houden. Een 15 minuten voor tijd een schot van Laurijsen en het was 0-2, Zoersel aangeslagen en kort nadien een goede diepe bal van de ingevallen Ferera en Meeusen kon de doelman omzeilen en 0-3,zodat Halle met overtuigende cijfers ging winnen bij rode lantaarn Zoersel.

verslag: carl de moor