Brugse tester scoort in reservenwedstrijd

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Brugse tester scoort in reservenwedstrijd
Foto: © SC

De reserven van Club Brugge hebben maandagavond 2-2 gelijkgespeeld op het veld van KSV Roeselare. Weinig wereldschokkens, ware het niet dat bij Club drie testers meespeelden. Eén van hen wist zelfs te scoren.

De Zuid-Koreaan Park-Jae Hong, de Serviër Marko Zoric en de Nigeriaan Owin Omoduemuke kregen tegen Roeselare de kans om zich te bewijzen. De drie verdedigers stonden negentig minuten op het veld en werden onder andere gevolgd door Cedomir Janevski, de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge.

De Brugse reserven kwamen twee keer op achterstand door doelpunten van Sami Allagui, maar telkens wist men toch nog terug te komen. Jorn Vermeulen scoorde de 1-1 en in de slotminuten tekende tester Zoric voor de 2-2.

Vandaag wordt beslist over het lot van de testers. De technische staf zal bekijken of de drie een contract krijgen.

Het aantrekken van testspelers lijkt trouwens weer helemaal in bij de Belgische topclubs. Vorig seizoen al trok Club Brugge Daniel Chavez en Mohamed Diallo aan nadat beide talenten een testperiode hadden doorlopen. Standard koos afgelopen zomer dan weer voor Milan Jovanovic, terwijl Anderlecht recent nog Marcin Wasilewski aantrok nadat die een weekje stage had gelopen op de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties