Lippi droomt van Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lippi droomt van Engeland
Foto: © SC

In een interview met de Engelse krant The Sun heeft Marcello Lippi, de ex-bondscoach van Italië die zijn land afgelopen zomer de wereldtitel schonk in Duitsland, gezegd dat hij graag in Engeland aan de slag wil. 

Momenteel heeft de 58-jarige Lippi geen club. Hij besloot na het behalen van de wereldtitel een rustpauze in te lassen. Maar Lippi wil weer aan de slag en een Engelse club coachen lijkt voor hem een uitdaging. "Het klopt absoluut niet dat ik geen Engelse club zou willen coachen. Ik snap niet waarom mensen dat beweren. Het is zeker niet iets dat al achter mij ligt", aldus de succescoach.

"Ik weet dat ik een goede trainer ben en ik sta dan ook niet voor niets op het verlanglijstje van verschillende grote Engelse clubs, waaronder Chelsea. Voor mij komt dit niet als een verrassing. Als ik naar mijn palmares kijk, dan heb ik toch al heel wat gewonnen. Ik ben dan ook klaar om in Engeland te trainen. Het lijkt me een geweldige uitdaging. Overigens is het een misverstand dat ik geen Engels spreek. Bovendien is het voetbal meertalig. Er zijn altijd spelers in een selectie die ook Frans en Italiaans spreken", besluit Lippi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties