Ook Thomas Doll op straat gezet

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook Thomas Doll op straat gezet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn dezer dagen bijltjesdagen voor de trainers in de Duitse Bundesliga. Gisteren mochten Jupp Heynckes (stapte zelf op) en Felix Magath (ontslagen), het vertrekken bij respectievelijk Borussia Mönchengladbach en Bayern München en vandaag komt daar hoogstwaarschijnlijk ook nog eens Thomas Doll (Hamburg SV) bij. 

Volgens de Duitse sensatiekrant Bild zou Doll na afloop van het 1-1-gelijkspel gisterenavond tegen Energie Cottbus zijn ontslag gekregen hebben. De club van onze landgenoot Vincent Kompany is ondertussen afgegleden naar de allerlaatste plaats in de Bundesliga. Vandaag zou Hamburg officieel bekendmaken dat het afscheid neemt van z'n coach.

Ook al voor de winterstop werd al druk gespeculeerd over een vroegtijdig vertrek van de coach. Ondanks de verschillende aankopen die vorige zomer gedaan werden, kreeg Doll het team maar niet aan het voetballen. De selectie kreeg wel af te rekenen met tal van blessures die golden als verzachtende omstandigheid. Naast de teleurstellende resultaten in de competitie was er ook nog de afgang in de Champions League die men Doll kwalijk kan nemen.

*UPDATE* Het bestuur van de Hamburgse club heeft het ontslag van Thomas Doll intussen bevestigd. De Noord-Duitsers trokken inmiddels ook al de bij Bayern München ontslagen Félix Magath aan als opvolger. Wat er nu met Doll gebeurt, is vooralsnog onduidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties