Wedstrijdverslagen 3 prov A.O-VL 04/02/2007

Hendrik De Vriesere

FC.Zelzate - Bassevelde.

Met een billijk gelijkspel speelden beide ploegen een gesloten en een sportiefe wedstrijd, leider Bassevelde kon geen afstand nemen. Doelpunten : 68' Schatteman 0-1 en de gelijkmaker kwam er in de 75' via De Waele, eindstand 1-1.

Lembeke - Hansbeke.

Hansbeke bezorgde de thuisploeg een koude douche door in het openingskwartier twee keer te scoren, dit was via Van Ooteghem(0-1), en De Jaegher (0-2). Een steriel overwicht kwam lembeke niet. Op het einde van de partij was er toch druk op de ketel van Lembeke, maar verder dan de aansluitingstreffer van Djadi(85') geraakte ze niet, eindstand 1-2.

Poesele - Zeveren.

De bezoekers bekroonde een sterke eerste halfuur met twee treffers, Vanderbeken en Verzeele 4' en 27'. Na rust verliep alles rustig en evenwichtig. De zege van Zeveren kwam niet meer in gevaar toen Verzeele op het einde van de partij nog scoorde, de eindstand werd 0-3.

Knesselare - Wippelgem.

Een zee van kansen langs beide zijde maar de bezoekers waren beter in de afwerking. Toch kwam de thuisploeg op voorsprong op het halfuur via De Smet. Net voor rust was alles over te doen, Van Vooren die de bordjes gelijk bracht 1-1. De efficiëntie gaf daarna de doorslag. Toen nogmaals Van Vooren(61') en in de slotfase Verniers(83') voor de eindstand zorgde 1-3.

Vinkt - Kleit.

Een wedstrijd die heel lang in balans bleef. Zoudat beide ploegen hun doelpunt konden scoren in de 15' Vandegeuchte(0-1), en daarna Vanderplaetsen dit was in de 22'. Net voor rust kon Careel de thuisploeg op voorsprong brengen na een kleine fout in de defensie. Doelman van Vinkt De Ketelaere werd uitgesloten op een fout in de zestienmeter, strafschop en Alleman zette de elfmeter trap om. Daarna moest thuisploeg nog knokken om het kleine puntje vast te houden, eindstand 2-2.

Watervliet - St.Kruis Winkel.

De thuisploeg kwam via Van De Vyver, Stuart en Vereecke dicht bij het openingsdoelpunt, maar Willems maakte er in de 25' aan de overzijde 0-1 van. Pas in de slotminuut kon Delannoit(89') de licht gevleide zege veilig stellen, eindstand 0-2.

St.Laureins - Zaffelare.

De thuisploeg kreeg via Hernie en Van Hecke de kans op een openingsdoelpunt, maar het viel aan de overzijde net voor rust 0-1 via Daelman. Na de pauze hield St.Laureins nog gelijke tred. Maar tot scoren kwam het niet. Als het tweede doelpunt een feit werd in de 77' door Bekaert lag de wedstrijd in zijn definitieve plooi, eindstand 0-2.

Belzele/Evergem - SLV.Zelzate.

In een zeer genietbare wedstrijd hield Belzele de leider goed in bedwang. Maar kon niet vermijden dat in de 27' Boudry de score op 0-1 bracht. Maar nat voor rust werd Belzele beloond met een treffer van Sergeant 1-1. In de slotminuut was het nog even bibberen voor de leider. Sergeant kwam dicht bij het winnende doelpunt, maar Van Vooren redde nog de meubelen, 1-1 de eindstand.