'Vercauteren is een angsthaas'

Dirk Pieters
| 0 reacties
'Vercauteren is een angsthaas'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De kranten staan vol over de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. De partij van zondagmiddag eindigde in een 2-2 gelijkspel. Een resultaat waar vooral de thuiploeg niet tevreden mee mocht zijn. Blauw-zwart was bijna de hele wedstrijd heer en meester, maar gaf in de slotfase de overwinning nog uit handen.

Bij Anderlecht mocht men opnieuw tevreden zijn met het resultaat, maar het spelpeil was allesbehalve goed. Ook de pers zag dit en had de volgende reacties in huis:

Gazet van Antwerpen: "Frank Vercauteren blijft een angsthaas. Niet goed (lees: slecht) spelen en toch steeds punten pakken. Opnieuw een cliché voor Anderlecht dit seizoen."

Het Laatste Nieuws: "Herman Van Holsbeeck mag enkel tevreden zijn met de score op het bord, maar voor de rest was het opnieuw huilen met de pet op. Een schabouwelijk vertoon van paars-wit. Er is geen progressie merkbaar, al een heel seizoen lang. Het wordt tijd om de lat iets hoger te leggen."
 
Het Nieuwsblad: "Anderlecht speelde geen groots duel. Er zat niet één bubbeltje champagne in het spel van paars-wit. Als Genk goed blijft spelen kan het wel eens voor de verrassing zorgen dit seizoen. Vercauteren blijft maar klagen dat zijn spelers zijn opdrachten niet uitvoeren, maar snapt iemand zijn opdrachten wel?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties