Ceccoli trekt naar Japan

Ceccoli trekt naar Japan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alvin Ceccoli komt volgend seizoen uit voor de Japanse tweedeklasser Avispa Fukuoka. De 32-jarige verdediger trekt na twee jaar de deur van Sydney FC achter zich dicht en wordt herenigd met coach Pierre Littbarski en assistent-coach Ian Crook. Ceccoli tekende een contract voor één seizoen bij de Japanse ploeg.
 
Ceccoli was één van de steunpilaren toen Sydney vorig seizoen de allereerste titel van Hyundai A-League veroverde. De centrale verdediger was de enigste speler die elke minuut op het veld meemaakte. Dit seizoen ging het heel wat minder met hem met als hoogtepunt het incident op speeldag 4. Ceccoli vloog woedend uit naar toenmalig coach Terry Butcher toen die hem enkele instructies gaf. Het resultaat was dat Ceccoli meteen werd gewisseld en de volgende speeldag vanuit de tribunes moest toekijken.
 
George Perry, Algemeen Directeur Sydney FC: “Alvin gaat weg met onze beste wensen, want hij was een belangrijke speler van onze ploeg. Tijdens de twee jaar die hij hier was, werd hij terug opgeroepen voor de nationale ploeg en hij was de enige speler die elke minuut speelde in het seizoen dat we de titel pakte.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties