Dembele langer in Alkmaar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dembele langer in Alkmaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moussa Dembele zal normaal nog tot 2011 de kleuren van de Nederlandse eredivisionist AZ Alkmaar verdedigen. De club heeft het contract van het Germinal Beerschot-jeugdproduct met één jaar verlengd. 

Marcel Brands, de technisch directeur van AZ, toont zich verheugd op de website van AZ. "We zijn blij met deze contractverlenging. Moussa is één van de grootste voetbaltalenten die in Nederland speelt en we zijn blij dat hij wil blijven", aldus Brands.

Ook AZ-coach Louis Van Gaal reageerde al op het heuglijke nieuws. "In België is dit groot nieuws, maar hier ook. Moussa is nog jong maar heeft dit seizoen al veel wedstrijden gespeeld. Meer dan hij waarschijnlijk zelf gedacht had. Hij is een belangrijke speler voor de club en hij past hier goed. AZ is een familiale club en dat past bij hem."

Dembele is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in het shirt van AZ. In de voorbije zomer haalden de Noord-Nederlanders hem weg bij Willem II uit Tilburg dat Dembele op zijn beurt al had weggehaald bij Germinal Beerschot. Dembele speelde ondertussen al 24 competitiewedstrijden en vijf keer kon hij de netten bol zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties