Cavens: 'Brys moet bij G. Beerschot blijven'

Steven Bologne
| 0 reacties
Cavens: 'Brys moet bij G. Beerschot blijven'
Foto: © SC

De vraag die bij alle Kielenaars op de lippen ligt, blijft Marc Brys volgend seizoen trainer van Germinal Beerschot? Als het van aanvaller Jurgen Cavens afhangt mag de voormalige rechercheur van de politie op beide oren slapen.
 
Na de klinkende overwinning tegen Club Brugge betrok Jurgen Cavens iedereen in het succes, ook zijn geplaagde trainer. “Een pluim voor de spelersgroep en ook voor Marc Brys. Als het aan mij ligt dan zal Marc hier volgend seizoen nog trainer zijn, maar goed dat zijn beslissingen die van bovenaf zullen komen. Ik hoop dat het voor de supporters stilaan ook duidelijk wordt. Feit is dat we op het veld dergelijke prestatie niet hadden kunnen neerzetten mocht niet iedereen achter hem staan.”
 
In de wandelgangen gonst het ondertussen van de geruchten. Toch lijkt een verlengd verblijf van Brys zeker niet uitgesloten, hij ligt bij voorzitter Jos Verhaegen bovendien in de bovenste schuif. De preses van de fusieclub apprecieert in elk geval de manier van werken van Brys, die de club Europa in loodste na het winnen van de beker.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties