Navarro excuseert zich voor gedrag

Kristof Blomme
| 0 reacties
Navarro excuseert zich voor gedrag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Champions League partij tussen Valencia en Inter draaide dinsdagavond uit op een ordinaire vechtpartij. David Navarro brak daarbij de neus van Burdisso. 

Valencia en Inter speelden dinsdagavond 0-0 gelijk. Aangezien de heenmatch in Italië op 2-2 eindigde konden de Spanjaarden zich plaatsen voor de volgende ronde. Na het laatste fluitsignaal ontstond er een heuse vechtpartij. 

Eerst was er een handgemeen tussen Marchena en Burdisso. David Navarro, reservespeler van Valencia, kwam plots op het veld en sloeg in het tumult Burdisso een gebroken neus. De spelers van Inter die het hadden zien gebeuren probeerden Navarro hierop zelf onderuit te halen. Hij kon de tackles van achtereenvolgens Cruz, Cordoba en Maicon ontwijken. In de catacomben moesten de ordediensten uiteindelijk tussenkomen om de gemoederen te bedaren. 

David Navarro bood nu zijn excuses aan. "Ik heb me nooit zo misdragen en ben zeker dat mijn familie diep ontgoocheld is in mij. Ik schaam me diep en betreur mijn gedrag. Ik verwacht mij aan een straf. Hoe zwaar die ook is, ik zal ze accepteren." Hij zal bovendien Burdisso contacteren en hem persoonlijk zijn excuses aanbieden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties