Roberto Carlos: 'Schuldige is het veld'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roberto Carlos: 'Schuldige is het veld'
Foto: © SC

Real Madrid werd gisterenavond na een 2-1-verlies op het veld van Bayern München uitgeschakeld in de Champions League. Roy Makaay scoorde na tien seconden de snelste goal in de geschiedenis van het kampioenenbal maar daar ging een blunder van Roberto Carlos aan vooraf, maar die pleit onschuldig. Hij geeft de schuld aan de staat van het veld.

Meteen na de aftrap kreeg Roberto Carlos de bal toegespeeld van Fernando Gago, maar de Braziliaanse verdediger miste zijn controle en verloor de bal aan de Bosniër Hasan Salihamidzic. Die zette voor en Makaay werkte het leder enig mooi binnen voorbij Iker Casillas.

"Het is niet mijn schuld, maar die van het veld. Door een oneffendheid op het veld botste de bal net voor mijn voeten. Dit had zeker niet met een gebrek aan concentratie te maken. Dat veld van Bayern is trouwens een echte schande", aldus Roberto Carlos. Pedrag Mijatovic, de sportief directeur van Real zag het anders. "We waren gewoon niet geconcentreerd genoeg, dat verbaast me", aldus de voormalige spits van de Madrilenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties