'Perez is storende factor binnen Ajax'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Perez is storende factor binnen Ajax'
Foto: © SC

Volgens het Nederlandse sportweekblad Voetbal International is er bij Ajax Amsterdam onrust ontstaan over het functioneren van de Deense middenvelder Kenneth Perez. De 32-jarige ex-speler van AZ kan niet door één deur met een aantal van zijn ploegmaats en bovendien zou hij een slechte invloed hebben op zijn aanvaller Klaas-Jan Huntelaar.

Het Nederlandse weekblad meent dat Perez niet geïnteresseerd voetbalt en bovendien tegendraads gedrag vertoond wat bij sommige spelers tot irritaties leidt. Vooral Edgar Davids, Wesley Sneijder en Jaap Stam zouden de nukken van de Deen kotsbeu zijn.

Sneijder gaat trouwens erg ver in zijn verklaringen over Perez en zou op niet mis te verstane wijze gezegd hebben dat het "hij eruit of ik eruit" is. De clubleiding van Ajax zou zich trouwens ook zorgen maken over de ontwikkeling van Klaas-Jan Huntelaar. De ex-spits van Heerenveen zou zich laten meeslepen in de machtstrijd op het middenveld en Perez zou zijn spel vooral afstemmen op de jonge spits om op een goed blaadje te komen ten opzichte van zijn concurrent Sneijder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties