Hitzfeld blijft nu toch langer bij Bayern

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hitzfeld blijft nu toch langer bij Bayern
Foto: © SC

Bayern München moet op het einde van dit seizoen toch niet op zoek naar een nieuwe coach. De Beierse club en Ottmar Hitzfeld kwamen tot een akkoord om het contract met één seizoen te verlengen. 

"We zijn heel blij dat we snel een akkoord hebben kunnen bereiken met Hitzfeld. Hij heeft ons de laatste weken helemaal overtuigd met zijn uitmuntende werk en met de manier waarop hij de selectie leidt", aldus Uli Hoeness, bestuurslid van Bayern op de officiële website van de Rekordmeister.

In januari keerde Hitzfeld terug naar de club waarmee hij in 2001 de Champions League won en in '99, '00, '01 en '03 de titel in Duitsland pakte. Bij zijn aantreden twee maanden terug zei Hitzfeld wel dat het om een interim zou gaan en dat hij na afloop van het seizoen terug zou gaan werken als tv-analist.

Hitzfeld reageerde ook gelukkig op zijn contractverlenging. "Ik ben blij dat ik mijn werk kan verderzetten. De laatste weken heb ik gemerkt hoeveel plezier het me geeft om als trainer te werken. Ik denk dat we met deze ploeg nog veel kunnen presteren en dat was een belangrijke reden om alsnog een jaar bij te tekenen bij Bayern", aldus de succestrainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties