Sissoko blijft last ondervinden van oogblessure

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sissoko blijft last ondervinden van oogblessure
Foto: © SC

Mohammed Sissoko, de Malinese middenvelder van Liverpool, heeft nog steeds last van een oogblessure die hij een jaar geleden opliep tegen Benfica Lissabon in een wedstrijd in de Champions League. Hij kreeg destijds de schoen van Beto in het oog en daardoor werd zijn netvlies beschadigd.

Op de website van Liverpool verduidelijkt Sissoko de hinder. "Mijn oog is in orde, maar het is niet zoals het voorheen was. Ik heb nog steeds een probleem, vooral als de zon fel schijnt. Soms heb ik pijn en kan ik niet goed zien, dus moet ik telkens een zonnebril dragen als het erg zonnig is", aldus Sissoko die ook nog een voorbeeld van zijn probleem aanhaalt tijdens de thuismatch van enkele weken geleden tegen Manchester United. "De bal was hoog in de lucht geschopt en toen die naar beneden viel, kwam de zon in mijn ogen. Ik kon niets zien en knalde de bal gewoon weer de lucht in, terwijl het eigenlijk de bedoeling was die te controleren."

Sissoko draagt geen bescherming voor zijn ogen tijdens de wedstrijd. "Ik heb ondertussen al een lange weg afgelegd. Een dokter in Portugal vertelde me dat het gedaan zou zijn met voetballen. Ik dank elke dag dat ik in staat ben om te voetballen. Ik bid voor de toekomst en voor elke minuut die ik heb", besluit de gelovige Malinees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties