Contractverlenging Leekens blijft uit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Contractverlenging Leekens blijft uit
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Ivan De Witte, de voorzitter van AA Gent, is momenteel niet in de mood om contracten te verlengen. Het gaat hier vooral om de verbintenissen van doelman Frédéric Herpoel en van trainer Georges Leekens. Oorzaak van het dipje in de gemoedstoestand van De Witte is de schabouwelijke vertoning van zijn club tegen Cercle. De Buffalo's gingen anderhalve week geleden met 0-2 thuis onderuit tegen groenzwart en dat heeft de Gent-preses nog altijd niet verteerd.

"Na de wedstrijd tegen Cercle was ik gedegouteerd en nu ben ik nog altijd niet in de 'mood' om iets te doen", aldus De Witte in Het Laatste Nieuws. De Gent-voorzitter ontkent overigens met klem dat hij al met andere kandidaat-trainers aan het praten zou zijn. "We zijn met niemand bezig en ik denk dat Georges dat ook niet aan het doen is", besluit De Witte die niet preciseert hoe lang hij Leekens nog zal laten wachten.

De coach zelf ligt niet wakker van het feit dat zijn contractverlenging even in de koelkast is gestopt. "Ergens begrijp ik de voorzitter wel. De korte termijn is momenteel belangrijker, maar gaan we het positivisme nu laten stoppen na één nederlaag? Trouwens, wat is eigenlijk het probleem? Normaal verlies je van Standard en win je van Cercle en nu was het dus omgekeerd. Kijk, we hebben gewoon nog geen tijd gehad om alles te concretiseren. We weten wie wat wil en de voorzitter moet het hele seizoen bekijken, en dat is toch al mooi geweest", besluit een geruste Leekens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties