Strafvermindering spelers Valencia en Inter

Kristof Blomme
| 0 reacties
Strafvermindering spelers Valencia en Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Navarro en Carlos Marchena hebben in beroep strafvermindering gekregen. Bij Inter moeten Maicon en Cordoba minder lang aan de kant staan. Burdisso en Cruz konden niet rekenen op een vermindering van hun straf. 

Na de Champions League partij tussen Valencia en Inter braken er vechtpartijen uit op het veld en in de catacomben. In de chaos deelde Navarro een vuistslag uit, waarmee hij de neus van Burdisso brak. Oorspronkelijk kreeg de verdediger van Valencia zeven maanden schorsing aangesmeerd. Die werd nu teruggebracht tot zes maanden. Carlos Marchena, de kapitein van Valencia, zag zijn straf gehalveerd worden. Hij staat nu nog twee partijen aan de kant. 

Ook bij Inter kregen twee spelers strafvermindering in beroep. Maicon mist geen zes, maar drie partijen. Cordoba zag zijn schorsing verminderen van drie naar twee partijen. Cruz blijft nog steeds twee matchen aan de kant. Nicolas Burdisso moet zes matchen toekijken. Hij kreeg er in beroep zelfs nog een voorwaardelijke straf van twee partijen bovenop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties