Jemmali spuwt zijn gal

Ruben Claesen
| 0 reacties
Jemmali spuwt zijn gal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Tunesische verdediger van Bordeaux David Jemmali is allesbehalve tevreden met het feit dat zijn trainer, Ricardo, hem afgelopen zaterdag uit de kern liet voor de finale van de Coupe de la Ligue, die Les Girondins met 1-0 van Lyon wonnen. Die selecteerde Jemmali niet omdat hij dacht dat de international nog niet op volle kracht was nadat hij met Tunesië een wedstrijd op de Seychellen had gespeeld.
 
‘Ik had drie keer aan de trainer gezegd dat ik er honderd procent klaar voor was, ik was helemaal gerecupereerd. Daar had ik immers zes dagen de tijd voor, me dunkt dat dat volstaat om een jetlag te verwerken. En dat voor zo’n belangrijke wedstrijd! Sorry, maar ik wil niet als een kind van tweeëndertig behandeld worden’, aldus een nog steeds teleurgestelde Jemmali.
 
Na het laatste fluitsignaal probeerde Johan Micoud zijn ploegmaat wat te troosten, maar Jemmali weigerde. ‘Jo heeft me bij de arm genomen en tot bij de beker gebracht. Daar heb ik hem gezegd dat hij, hoeveel respect ik ook voor hem heb, me maar even met rust moest laten. Als je kwaad bent, zwijg je beter voor je domme dingen gaat zeggen. Ik speel hier nu al tien jaar, ik had op wat meer respect gehoopt.’
 
Benieuwd wat Jemmali komende zomer zal aanvangen: dan is hij immers einde contract. Hij speelt al bij Bordeaux sinds ’97.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties