RVN bevestigt: nooit meer onder Van Basten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
RVN bevestigt: nooit meer onder Van Basten
Foto: © SC

In een exclusief interview met de Nederlandse krant De Telegraaf heeft Ruud Van Nistelrooy nog maar eens bevestigd dat hij niet meer bij Oranje terugkeert zolang Marco Van Basten er bondscoach is.

Na het afgelopen wereldkampioenschap in Duitsland riep Van Basten de aanvaller van Real Madrid niet meer op. Volgens San Marco zouden Klaas-Jan Huntelaar en Dirk Kuyt meer voetballend vermogen in het elftal brengen en daardoor krijgen zij de voorkeur in de aanval. Als breekijzers opteert Van Basten voor Jan Vennegoor of Hesselink en Danny Koevermans.

Nadat Mark Van Bommel een aantal maanden geleden besloot om definitief terug te treden als international zolang Van Basten de touwtjes in handen heeft, is die keuze voor Van Nistelrooy dus ook finaal gemaakt. Van Nistelrooy en Van Basten hadden in het nabije verleden nochtans enkele keren contact. Dat was vooral telefonisch en een keer kwam de bondscoach ook afgezakt naar de Spaanse hoofdstad voor een gesprek, maar beide partijen zijn er dus niet uitgekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties