Tubize ontvangt KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Tubize ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Tubize ontvangt zaterdagavond KV Mechelen. Beide ploegen doen nog mee voor de derde periodetitel Tubize haalde de laatste vier wedstrijden een tien op twaalf en is aan een sterke periode bezig. Onder impuls van de van Charleroi geleende en vlot scorende Mahamadou Habibou is Tubize aan een sterke eindsprint bezig. Habibou scoorde in de tien wedstrijden die hij tot hiertoe speelde in Tubize maar liefst acht keer. Bij Tubize moeten Bonny, Diawara, Neels en Vandenbroeck oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Bij de thuisploeg komen Vandenbroeck en M'Vemba terug uit schorsing. Mununga (enkel), Flammini (knie) en Vandamme (rug) blijven out.
Selectie Tubize: Wauthy, Bonny, Vandenbroeck, M'Vemba, Diawara, Lambot, Neels, Charlot, Ozer; Habibou, Lepoint, Santos de Matos, Guerenne, Sbaï en X
 
De bezoekers uit Mechelen haalden vorige week tegen KV Kortrijk een belangrijke overwinning en namen daarmee een optie op deelname in de eindronde. Door het verlies van Antwerp klommen de jongens van trainer Peter Maes zelfs naar een tweede plaats op zes punten van leider Dender. Met nog zes wedstrijden te gaan en gezien het aantal gewonnen wedstrijden van Dender moeten de Geelroden nog zeven punten inhalen in de resterende wedstrijden om de titel te bemachtigen. Maar mits een slechte reeks kunnen de Mechelaars ook nog alles kwijt spelen en zelfs de eindronde niet halen. Kielo-Lezi,Geudens,Ivens,Mellemans en Van Hoevelen moeten bij KVM oppassen voor hun derde gele karton.
 
Bij KV Mechelen zijn enkel Kristof Goessens, Dries Merckx en Steve De Schouwer wegens blessures niet speelklaar. Peter Maes selecteerde alle beschikbare spelers voor het duel tegen AFC Tubize. Nana Asare komt na weken blessureleed weer bij de selectie. Ook de andere Ghanese middenvelder, Abdul-Yakuni Iddi, kan - na zijn schorsingsdag tegen KV Kortrijk - weer in actie treden. Kevin Kempeneer is genezen en behoort ook tot de geselecteerden. Derde doelman Yannick Dierick speelde vrijdagavond met de reserven.

Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
 De heenwedstrijd Achter De Kazerne eindigde op 2-0 met doelpunten van Vleminckx en Geudens.
 
Tubize – KV Mechelen vindt plaats op zaterdag 14 april 2007 om 20h00 onder leiding van heer Frank De Bleeckere.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties