Campbell: 'Doelpunt geeft vertrouwen'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Campbell: 'Doelpunt geeft vertrouwen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp won afgelopen weekend met 2-0 van Racing Waregem. Een overwinning die de Great Old nodig had om het vertrouwen opnieuw op te krikken. Ook aanvaller Frazier Campbell kon eindelijk nog eens de netten doen trillen en zo zijn aantal op achttien zetten.

"Een heel belangrijk doelpunt. Voor een spits is vertrouwen cruciaal en dat miste ik de laatste weken wel. Tien minuten voor tijd trap ik voor open doel over de bal. Dan kan je door de grond zakken van schaamte. Ik heb daar ook niet meteen een verklaring voor. Soms vliegen de ballen er zomaar in, dan lukt zelfs de simpelste controle niet”, aldus Campbell.

Opvallend minder toeschouwers op de Bosuil tegenover de vorige weken al zaten er nog bijna 5.500 supporters, waaronder zeven betalende van Racing Waregem. “Er zat inderdaad minder volk als anders, maar we mogen zowel thuis als uit steeds rekenen op een schitterend publiek. Zelfs op verplaatsing spelen we precies thuis. De supporters zijn hard en veeleisend, maar wel eerlijk en daar hou ik van.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties