'Feyenoord denkt aan Hofland'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Feyenoord denkt aan Hofland'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij de noodlijdende Nederlandse topclub Feyenoord Rotterdam zijn ze na een teleurstellend seizoen al bezig op volgend seizoen voor te bereiden. Eén van de namen die in De Kuip circuleert als mogelijke versterking is die van Kevin Hofland. De 27-jarige ex-speler van PSV Eindhoven is momenteel aan de slag bij de Duitse Bundesligaclub VfL Wolfsburg en schopte het daar al tot kapitein van de ploeg. Hofland, zeven keer international voor Oranje, heeft nog een contract lopen tot het einde van volgend seizoen.

Hofland startte zijn actieve voetbalcarrière bij Fortuna Sittard in 1997 en maakte drie seizoen later samen met Mark Van Bommel en Wilfred Bouma de overstap naar PSV Eindhoven. In de zomer van 2004 koos hij voor een avontuur in de Duitse Bundesliga en ging hij voetballen bij de Volkwagenclub Wolfsburg. 

Peter Bosz, de technisch directeur van de Rotterdammers, zoekt ook elders in de wereld naar versterkingen. Zo was hij vorige week een zevental dagen te vinden langs de Mexicaanse voetbalvelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties