Wedstrijdverslagen 3 prov A. O-Vl van 15-04-2007

Hendrik De Vriesere

Vinkt - Poesele

Een laks Vinkt kon de buren van Poesele nooit in de problemen brengen. Op het uur kon Temmerman zijn ploeg op voorsprong brengen. De bezoekers gaven deze 0-1 niet meer uit handen en doen een gouden zaak voor behoud. Eindstand 0-1.

Watervliet - Lembeke

De bezoekers klommen al snel op voorsprong in de 2' knalde Kidoda de 0-1 tegen de netten. Terwijl Van Laere de kans op de gelijkmaker op de lat knalde. Nog voor rust ranselde Speeckaert een strafschop uit zijn doelvlak. Na de koffie kon Lembeke de score verdubbelen met een ongelukkige own goal van Stuart in de 60' 0-2. Kidoda kon een derde treffer tegen de netten duwen voor de bezoekers in de 75' 0-3. Van Laere had al een kans gemist in de eerste helft maar nu kon die in de 77' milderen naar 1-3. Maar als Baecke met rood naar de kant moest brak de wedstrijd open, op het uur brak de veer bij de thuisploeg zn zou kon Lembeke via Dolleslagers en Van Vooren uitlopen tot 1-5 tevens de eindstand.

FC.Zelzate - St.Laureins

Al vroeg in de wedstrijd ging Van Leeuwen door en zette Beauprez op weg naar een vroeg doelpunt 1-0 op het kwart. In de tweede periode wisselkansen langs beide zijde. In de slotfase dreef Longueville de score op 2-0. Maar meer dan de aansluitingstreffer leverde het slotoffensief van de bezoekers niet op, 2-1 de eindstand.

Bassevelde - Hansbeke

Bassevelde dicteerde de wet en zette zijn overwicht om in twee doelpunten. Een doelpunt viel in de eerste periode via Ingels, en na rust verdubbelde Verhaegen 2-0 de eindstand.

St.Kruis Winkel - Zeveren

Een evenwichtige wedstrijd waarin een own goal van de Nolf (75') over winst en verlies besliste 0-1 voor Zeveren.

Zaffelare - SLV.Zelzate

Zelzate leek op een verdiende zege af te stevenen, maar in de slotfase kwam het nog goed weg. De thuisploeg zag in de slotfase handspel in de zestien, maar de scheidsrechter gunde Zaffelare de strafschop niet. De bezoekers waren op voorsprong gekomen via De Wolf in de 20' en die verdubbelde het in de tweede helft naar 0-2. In het slot van de wedstrijd kon T.Thomas nog milderen 1-2 de eindstand.

FC.Kleit - Wippelgem

De toeschouwers kregen spektakel voor hun geld, met negen doelpunten. In de begin periode was FC.Kleit nergens en Wippelgem leek op weg naar een vlotte zege. In hectisch slot boog de thuisploeg een 1-4 achterstand om in een 5-4 zege. 28' Mistiaen (0-1) , 42' en 52' Verniers (0-2,0-3), 57' Thuys (1-3), 67' Verdurme (1-4), 79' Van De Veire (2-4), 84' Heysse (3-4), 85' en 87' Diet 4-4en 5-4 (strafschop).